Vinkki spämmääjälle

Olen päässyt parinkin aktiivisen mainostajan postituslistalle – siis saan jatkuvasti roskapostia yhteen ilmaiseen postiini, joka on eräänlainen varapostini.

Lähettäjillä on nokkela tapa: ne vaihtavat jokaiseen postitukseen lähettäjän nimen. Varsinainen sähköpostiosoite pysyy samana – info@huipputarjous.com ja info@viikonetu.com – mutta nimenä on milloin jokin tuote, esim. Luottokortti, milloin jonkin henkilön nimi, esim. Linda Huhtinen. En hetkeäkään usko, että nimet olisivat aitoja.

Tapa on nokkela siksi, että tuon ilmaisosoitteeni roskapostisuodatin ei tunnista lähettäjää, vaan postit pääsevät spämmifilttereistä läpi.

En siltikään lue yhtäkään viestiä, vaan hävitän ne heti.

Tällä viikolla melkein menin lankaan. Postiini tuli viesti, jossa oli seuraavat tiedot:

Hätkähdin, että liitto lähettää minulle postia! Viestin otsikko oli kuitenkin paitsi uhkailussaan raflaava myös mainosmainen, joten luin lähettäjänkin tiedon tarkemmin. Enkä avannut viestiä.

Hei Huipputarjouksen väki, treenatkaahan vielä sitä tyylitajuanne! Jos ”liiton” viesti ei otsikossa vaikuta mainokselta, joku ehkä lukeekin sen.

Tai älkää sittenkään treenailko, sillä haluan tunnistaa viestinne – vaikken ole niitä tilannutkaan ja niiden lähettäminen minulle on siis laitonta.

Kommentoi