Mr Jian googlaten

Näissä Bloggerin blogeissa on automaattisena mahdollisuus seurata tilastoja, muun muassa sitä, kuinka paljon lukijoita on ja mitä kautta he ovat päätyneet blogiin. Kenestäkään vieraasta ei saa tarkempaa tietoa: en tiedä, kuka lukee, mitä ja miksi. (Jokainen voi siis huoletta jatkaa blogien lukemista.)

Eilen postasin roskapostista. Blogini tilastojen perusteella sama sähköpostiviesti on lähtenyt monelle muullekin, ja se on mietityttänyt muitakin. Ja mitä me teemme, kun haluamme jostain asiasta selvää? Googlaamme sen.

Kokeile itse, mitä saat tulokseksi, kun googlaat esimerkiksi ”mr jian chuanli”. Tai jokin seuraavista hakusanoista Googlessa, joilla on päädytty blogiini:

Kävijämäärä blogissani pompsahti eilisen postauksen jälkeen noin 100 % keskimääräiseen verrattuna, ja tässä on syy. (Sitä en tiedä, miksi jotkin hakusanoista toistuvat tilastossa.)

Tervetuloa, uudet lukijat! Toivottavasti ymmärrätte suomea; netin käännöohjelmia en voi suositella. ;)

Kommentoi